BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBINE PREKO 19.90 €
Blog - Roditeljstvo za početnike
Da li smo spremne za bebu?

DA LI SMO SPREMNE ZA BEBU? - pitanje koje se ili uopšte ne postavlja ili predstavlja temu o kojoj se u brojnim prilikama i razdobljima života  može pričati, diskutovati, složiti se u trenutku oko jedinog ispravnog odgovora ili pak imati potpuno oprečne stavove. Kad kažemo “ne postavlja", mislimo prije svega na to da je nekako logično da mlada žena treba da postane majka, da to planira i to se podrazumijeva po sebi. Ipak, ne treba zanemariti ni činjenicu da neke žene drugačije razmišljaju ili se opet ne osjećaju u isto doba jednako zrele za tu ulogu.

Nastavite čitanjeDa li smo spremne za bebu?
Zimovanje sa bebom

Svako putovanje s bebom svojevrsna je avantura! Ne putujemo više sami, beba ima svoje potrebe, svoj ritam, beba je, jednom riječju, postala prioriet u svakom segmentu života , pa i na putovanjima. Roditelji često izbjegavaju putovati s malim bebama jer i sama pomisao na to može izazvati paniku i ostaviti utisak da će putovanje biti sve drugo samo ne relaksirajući izlet, ljetovanje ili zimovanje.

Nastavite čitanjeZimovanje sa bebom
Ishrana u trudnoći

Ishrana odnosno zdrava ishrana igra svakako jednu od najvažnijih uloga u svakom životnom dobu, pa i u periodu trudnoće. Generalno, u trudnoći žene ishrani posvećuju mnogo više pažnje nego inače, uostalom, kao svemu drugom tom periodu . Dva su osnovna razloga za to – briga za zdrav razvoj bebe odnosno ploda, ali i briga zbog povećanja tjelesne težine u toku trudnoće odnosno masnih naslaga koje se mogu nataložiti te njihov uticaj na opšte stanje tijela tokom i nakon trudnoće.

Nastavite čitanjeIshrana u trudnoći

Proizvodi 1 do 3 od 22 ukupno

Prikaži po stranici