BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBINE PREKO 19.90 €
O nama

DONATOR

Kompanija DONATOR D.O.O, sa sjedištem u Tuzima, Kuće Rakića bb, sa matičnim brojem odnosno PIB-om 02129183, osnovana je 1992. godine i predstavlja jednu od prvih privatnih kompanija kod nas. 

 

ZA VAŽNE TRENUTKE - KIDSLAND

Nema ništa dragocenijeg od djeteta! Kao novi roditelj, krećete na najuzbudljivije i najisplativije putovanje u vašem životu a ukoliko ste već roditelj taj put se ponekad čini zahtevnim i teškim ali zato je tu Kidsland tim da Vam pomogne sa praktičnim savjetima i informacijama koji su Vam potrebni da put odrastanja prođe lagodno I bezbrižno.

Kompanija DONATOR je već 28 godina prisutna na tržištu Crne Gore što je pokazatelj da nam se naši vjerni kupci vraćaju ponovo i ponovo. Bilo da želite da posetite jednu od 18 maloprodajnih objekata koji posluju u 11 gradova na teritoriji Crne Gore ili putem online prodavnice naša misija je da Vam pružimo maksimalan komfor u brizi za svoje potomstvo kroz obezbjeđivanje pravilnog rasta, razvoja i uljepšavanja detinjstva kroz zabavu.

U našim prodajnim objektima i na ovoj internet stranici ćete otkriti široko odabranu paletu dječijih kolica, sjedišta za auto, krevetaca, programa za hranjenje i dojenje, garderobu i najzabavnije igračke.

Stokke, Chicco, Brevi, PPer Perego, Pali, Philips Avent, HiPP, O bag, Original Marines, Blu kids, Lego I mnogi drugi – sve su to imena kojima možete vjerovati da će Vam pružiti kvalitet I stil.

Osim osnovnog asortimana sadržanog u Kidsland maloprodajnim objektima kompanija Donator obuhvata i 4 maloprodajna lanca svetskih brendova kao što su Oviesse, Piazza Italia, Geox, Samsonite I Coincasa.

Liderska pozicija kompanije DONATOR ne bi bila moguća bez snažne podrške sektora veleprodaje koja sa veoma jakom distributivnom mrežom sa pokriva više od 800 vernih kupaca poznatih svjetskih brendova iz našeg asortimana.

 

KIDSLAND ONLINE

Namjena ovog sajta je da ponudi što više asortimana naše kompanije i omogući jednostavnu dostupnost svim djelovima Crne Gore. Sam sajt predstavlja naredni korak u odnosu na nekadašnji kidsland.me sajt, omogućavajući online kupovinu i proširujući interent prodavnicu na garderobu i obuću, namjenjenu svim uzrastima.