O nama

DONATOR DOO iz Podgorice, osnovana je 1992. Godine i predstavlja jednu od prvih privatnih kompanija kod nas. Više od 25 godina preduzeće se uspješno bavi uvozom i distribucijom baby opreme i proizvoda namijenjenih djeci, počev od kompletnog programa za bebe preko širokog asortimana igračaka za sve do dječije mode, gdje su osnova italijanski brendovi garderobe i obuće za djecu sa atraktivnom ponudom linija za uzrast od 0-14g. Kompanija Donator obuhvata 5 lanaca maloprodajnih objekata – Kidsland, OVS, Piazza Italia, Geox i Samsonite.
Poslovanje veleprodaje takodje je veoma razvijeno sa jakom distributivnom mrežom koja pokriva više od 800 kupaca ,a zastupanje i distributerstvo vezuje se za preko 20 vrhunskih svjetskih brendova poput Stokke, Chicco, Peg Perego, Geox, Original Marines, LEGO…


Tržištu Crne Gore Donator nudi sve ono što će podržati i potpomoći pravilan rast i razvoj djece, uljepšati njihovo djetinjstvo,a roditeljima pružiti maksimalan komfor u brizi za svoje potomstvo. Kao uspješna kompanija koja je u toku svog dugogodiđšnjeg poslovanja uvijek  nastojala da klijentima i potrošačima ponudi najbolje svjetske brendove u kategoriji programa za djecu, i dalje kao osnovu budućeg profesionalnog razvoja postavlja isti cilj - predstavljanje i uvođenje na tržiste Crne Gore samo onog najboljeg i iz ostalih tržisnih kategorija. Osnovna djelatnost preduzeća DONATOR DOO jeste uvoz i distribucija kompletnog baby i dječijeg asortimana robe,kao i proizvoda namjenjenih trudnicama i dojiljama – opreme za bebe (kolica, hranilica, dubaka, auto sjedišta), namještaja i dekoracija za dječije sobe, pribora i kozmetike za majku i bebu, programa za podršku dojenju, baby tekstila, igračaka, garderobe, obuće, školskog pribora i torbi, itd. Osim ovog osnovnog asortimana, firma uvozi i nekoliko brendova robe široke potrošnje koje distribuira širokom lancu klijenata na teritoriji republike.Tržišna orijentacija preduzeća jasno je definisana i zasnovana na jačanju mreže vlastitih maloprodajnih objekata čime se želi postići krajnji cilj – približavanje krajnjem potrošaču i obezbjedjivanje kompletne usluge što podrazumijeva širok asortiman, kvalitetan proizvod uz najpovoljniju cijenu i edukovano osoblje.


Namjena ovog sajta je da ponudi što više asortimana naše kompanije i omogući jednostavnu dostupnost svim djelovima Crne Gore. Sam sajt predstavlja naredni korak u odnosu na nekadašnji kidsland.me sajt, omogućavajući online kupovinu i proširujući interent prodavnicu na garderobu i obuću, namjenjenu svim uzrastima.

Posjetite i naše Facebook stranice:

Kidsland
OVS
Geox
Piazza Italia
Coincasa

Samsonite

1