Lusi interaktivna kuca

Lusi interaktivna kuca Šifra: 45.IM7963
Kategorija: Pliš
Uzrast: 3g+
Pol: Univerzalno
Brend 1: Kuca Lusi IMC
54.90€
Cijena je sa uračunatim PDV-om
+ -
OR
Besplatna dostava

za cijelu Crnu Goru za porudžbine preko 16€.

Vrijeme isporuke

3-5 radnih dana

067 071 999 Viber

Imate pitanje? Stojimo Vam na raspolaganju svakim radnim danom od 8-16h

kidsland.online@donator.co.me

Pišite nam

Opis proizvoda

Detalji

Upoznaj Lusi, ona je najposlušnija kuca!
Ponaša se kao prava kuca, sluša čak 15 različitih komandi:
Može da laje nekoliko puta, da igra, spušta se i proizvodi zvučne efekte kao da jede, pravi 3 koraka naprijed, sjedi, ustaje i daje poljubac, njuška, stoji na prednjim nogama, ustaje i daje šapu, ustaje na zadnje noge, zakopava zadnjim nogama, stoji i veselo laje i legne na podlogu na tvoju komandu.

  • Dimenzije pakovanja: 30.2 x 22.0 x 29.0cm

NAČINI PLAĆANJA

 

Plaćanje po prijemu pošiljke (pouzećem)

 

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe izmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod ličnog preuzimanja u našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da kupac nije u mogućnosti preuzeti pošiljku na definisanoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obaviještenje o prispijeću pošiljke.

 

Plaćanja putem kartice

 

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koriste eBay, Amazon i ostale velike web prodavnice. Uz sve to, garantujemo vam i zaštitu vaših ličnih podataka.

 

Srdačno,
Kids Land

Napomena: Provjerite dostupnost proizvoda i u našim maloprodajama u sljedećim gradovima: Podgorica, Nikšić, Bar, Budva, Kotor, Herceg Novi, Igalo, Tivat, Bijelo Polje, Ulcinj. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumijevanju