BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBINE PREKO 19.90 €
Krevetac next2 me magic co moon grey
229.9

Krevetac next2 me magic co moon grey

Kod: 79584.770.000
229,90 €
- +
Raspoloživost:Raspoloživo
Brend: Chicco
Detalji

Chicco Next2me magic je inovativni, nagrađivani 3u1 krevetac, koji Vam omogućava da spavaete u blizini bebe tokom čitave noći. Uz Next2me magic, Vaša beba će Vam biti na dohvat ruke, pa u svakom trenutku možete brzo reagovati- uzeti bebu u naručje i umiriti je, naročito zahvaljujući kliznoj bočnoj strani kreveca. Pored toga, krevetac samo se jednim klikom može podesiti iz fiksnog u ljuljajući položaj, a njegova visina prilagođavati Vašim potrebama.
Jednostavan je za rukovanje čak i tokom noći dok je fiksiran uz krevet roditelja. Novi dušek s tansparentnom 3d mrežom osigurava bolju ventilaciju vazduha i pruža veću udobnost bebi.
Krevetac se može koristiti na tri načina- kao krevetac koji je spojen sa roditeljskim, kao samostalni krevatac i kao mobilni krevetac, praktičan za putovanja, jer se može lako spakovati u putni torbu koja je sastavni dio artikla.
Karakteristike:
• klizno podizanje i spuštanje bočne stranice krevetića jednom rukom
• podešavanje visine cijelog kreveca ili samo jedna strane
• mogućnost podešavanja fiksnog ili ljuljajućeg položaja
• lagano rukovanje
• rotirajući točkići s kočnicama za lagano premještanje sa jednog mjesta na drugo
• uključeni dodaci: torba za prenošenje krevetića, dušek za krevetić, sigurnosni pojas za pričvršćivanje na krevet roditelja.
• dimenzije : 99,5 x 73 x 66,5/82,5 cm
• Težina: 13,1 kg


Načini plaćanja

U Kidsland online prodavnici moguće je plaćati platnim karticama Visa, Maestro, Mastercard ili po uzeću prilikom isporuke porudžbine.

Putem Premuim kartice Hipotekarne banke, odobravamo mogućnost plaćanja do 5 mjesečnih rata. Broj rata određuje kupac prilikom plaćanja.

Preporučujemo

DOSTAVA I POVRAT ROBE

 
BESPLATNA DOSTAVA

Isporuku plaćate kuriru prilikom preuzimanja paketa. Besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine veće od 19,90€.

 
PODRŠKA 24/7

Naš tim Vam je na raspolaganju svakog radnog dana od 8-16h. Tel: 067 071 999 ili email: kidsland.online@donator.co.me.

 
14 DANA POVRAĆAJ

Za sve porudžbine imate zakonski rok od 14 dana u kojem možete vratiti robu poštujući uslove kupovine i pravo kupca na jednostrani raskid ugovora.

 
100% SIGURNO PLAĆANJE

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koriste eBay, Amazon i ostale velike web prodavnice.