BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBINE PREKO 19.90 €
Igračka Spin master domine
9.2

Igračka Spin master domine

Kod: 45.SN6033156
9,20 €
- +
Raspoloživost:Raspoloživo
Brend: Spin master
Detalji
Igračka Spin master domine
Jedna od najpoznatijih društvenih igri-Domine.
Pločice se postavljaju licem okrenutim ka dolje. Lice domine je ono koje je linijom po sredini podeljeno na dva polja, a u njima je raspoređeno od nula do šest tačkica. Set za igranje domina ima 28 tablica, pločica. Igru počinje onaj igrač koji ima dominu sa najvećom vrijednošću u oba polja i počinje slaganje tj. nadogradjivanje na jednu stranu domine.Igra se završava kada se jedan od igrača oslobodi svih domina koje posjeduje.Igru može igrati-2-4 igrača.
Preporučeni uzrast-8+g
Načini plaćanja

U Kidsland online prodavnici moguće je plaćati platnim karticama Visa, Maestro, Mastercard ili po uzeću prilikom isporuke porudžbine.

Putem Premuim kartice Hipotekarne banke, odobravamo mogućnost plaćanja do 5 mjesečnih rata. Broj rata određuje kupac prilikom plaćanja.

Preporučujemo

DOSTAVA I POVRAT ROBE

 
BESPLATNA DOSTAVA

Isporuku plaćate kuriru prilikom preuzimanja paketa. Besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine veće od 19,90€.

 
PODRŠKA 24/7

Naš tim Vam je na raspolaganju svakog radnog dana od 8-16h. Tel: 067 071 999 ili email: kidsland.online@donator.co.me.

 
14 DANA POVRAĆAJ

Za sve porudžbine imate zakonski rok od 14 dana u kojem možete vratiti robu poštujući uslove kupovine i pravo kupca na jednostrani raskid ugovora.

 
100% SIGURNO PLAĆANJE

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koriste eBay, Amazon i ostale velike web prodavnice.