BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBINE PREKO 19.90 €
Igračka Clementoni puzle 1000 the circus
10.2

Igračka Clementoni puzle 1000 the circus

Kod: 323.32562
10,20 €
- +
Raspoloživost:Raspoloživo
Brend: Clementoni
Detalji
Igračka Clementoni The Circus 2000 djelova

Igra je sjajna stvar. I nikada ne bi trebali da prestanemo da se igramo već da uvijek sačuvamo bar djelić onog djeteta u sebi.
Clementoni je postavio visok standard kada su u pitanju slagalice pa tako pored slagalic za djecu u ponudi se nalaze i slagalice za odrasle, kolekcionare i one koji imaju oko za detalje. Visok kvalitet i pažljivo odabrane slike sa preciznim uklapanjem karakterišu ovaj brend. Pored toga Clementoni je koristio reciklirani materijal pa je na taj način brinuo i o životnoj okolini izbjegavajući zagadjujuće materijale.
Uz kaficu ili čaj uživajte u ovoj slagalici od nevjerovatnih 2000 djelova.

Preporučeni uzrast-odrasli
Načini plaćanja

U Kidsland online prodavnici moguće je plaćati platnim karticama Visa, Maestro, Mastercard ili po uzeću prilikom isporuke porudžbine.

Putem Premuim kartice Hipotekarne banke, odobravamo mogućnost plaćanja do 5 mjesečnih rata. Broj rata određuje kupac prilikom plaćanja.

Preporučujemo

DOSTAVA I POVRAT ROBE

 
BESPLATNA DOSTAVA

Isporuku plaćate kuriru prilikom preuzimanja paketa. Besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine veće od 19,90€.

 
PODRŠKA 24/7

Naš tim Vam je na raspolaganju svakog radnog dana od 8-16h. Tel: 067 071 999 ili email: kidsland.online@donator.co.me.

 
14 DANA POVRAĆAJ

Za sve porudžbine imate zakonski rok od 14 dana u kojem možete vratiti robu poštujući uslove kupovine i pravo kupca na jednostrani raskid ugovora.

 
100% SIGURNO PLAĆANJE

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koriste eBay, Amazon i ostale velike web prodavnice.