BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBINE PREKO 19.90 €
Baby hug 4/1 in air white snow 0+
249

Baby hug 4/1 in air white snow 0+

Kod: 79193.300.000
249,00 €
- +
Raspoloživost:Raspoloživo
Brend: Chicco
Detalji

Novi Chicco Babi Hug Air opremljen je mrežastim prozorima sa obje strane i na taj način garantuje povećanu cirkulaciju vazduha i bolji vizuelni kontakt roditelja sa djetetom. Od opuštanja, spavanja, igranja - Chicco Babi Hug sadrži četiri nevjerovatne funkcije u jednom uređaju. Za bebe od 0 do 6 mjeseci, Babi Hug služi kao udobana kolijevka i ležaljka. Nakon toga može se koristiti kao pogodna stolica za jelo ili kao praktična prva stolica odmaranje Vašeg djeteta do oko 3 godine. Još jedan vrhunac Babi Hug-a je njegov elektronski luk za igru koji dolazi sa malim igračkama, kao i uzbudljivim lampicama i zvukovima koji dodaju još zabave za vreme kada beba leži u korpi. Četiri praktična točka koja se mogu zaključati doprinose mobilnosti Babi Hug-a i omogućavaju vam lako premještanje iz jedne prostorije u drugu. Na ovaj način svoju bebu uvijek možete držati u blizini bez obzira gde se nalazite u kući. Babi Hug se može podesiti u visinu pomoću papučice na okviru. Jastuk je vrlo mekan i udoban. Pored ovoga, navlake se mogu ukloniti kako bi ih mašinski oprali. Sve ove divne osobine čine i Babi Hug savršenom stolicom za vrijeme obroka. 


Karakteristike:   • 4 u 1: kolijevka + ležaljka (0 - 6 meseci), visoka hranilica + prva hranilica (6 - 36 meseci)

  • podesiva visina (pomoću pedale)

  • 4 praktična tačka sa zaključavanjem za maksimalnu pokretljivost

  • mekani, uklonjivi materijal koji se može prati

  • Elektronski luk za igru sa lampicama, zvukovima i visećim igračkama

  • Težina: 10,2 kg

  • Dimenzije otvorenog Baby Hug: 60 ​​x 85 x 88/122 cm

  • Dimenzije sklopljenih Baby Hug: 85 x 60 cm

Načini plaćanja

U Kidsland online prodavnici moguće je plaćati platnim karticama Visa, Maestro, Mastercard ili po uzeću prilikom isporuke porudžbine.

Putem Premuim kartice Hipotekarne banke, odobravamo mogućnost plaćanja do 5 mjesečnih rata. Broj rata određuje kupac prilikom plaćanja.

Preporučujemo

DOSTAVA I POVRAT ROBE

 
BESPLATNA DOSTAVA

Isporuku plaćate kuriru prilikom preuzimanja paketa. Besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine veće od 19,90€.

 
PODRŠKA 24/7

Naš tim Vam je na raspolaganju svakog radnog dana od 8-16h. Tel: 067 071 999 ili email: kidsland.online@donator.co.me.

 
14 DANA POVRAĆAJ

Za sve porudžbine imate zakonski rok od 14 dana u kojem možete vratiti robu poštujući uslove kupovine i pravo kupca na jednostrani raskid ugovora.

 
100% SIGURNO PLAĆANJE

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koriste eBay, Amazon i ostale velike web prodavnice.