Pumpa za izmazanje elektricna standard

Pumpa za izmazanje elektricna standard Šifra: 02.SCF332.31
Kategorija: Dojenje
Brend 1: Avent
159.00€
Cijena je sa uračunatim PDV-om
+ -
OR
Besplatna dostava

za cijelu Crnu Goru za porudžbine preko 20€.

Vrijeme isporuke

2-3 radna dana

067 071 999 Viber

Imate pitanje? Stojimo Vam na raspolaganju svakim radnim danom od 8-16h

kidsland.online@donator.co.me

Pišite nam

Opis proizvoda

Detalji

Električna pumpa za izmlazanje Standard vam pruža veću udobnost! Bilo kada, bilo gdje!
Sjednite udobno, bez potrebe za naginjanjem prema naprijed, i prepustite našem mekanom jastučiću za masažu da podstakne protok mlijeka.
Jednostavna je za postavljanje, prilagođavanje, upotrebu i čišćenje.

Udobniji položaj prilikom pumpanja zahvaljujući jedinstvenom dizajnu
Pumpa za izmlazanje ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mlijeka iz dojke u bočicu, čak i kada sjedite uspravno. To znači da prilikom pumpanja možete udobnije sjedjeti: ne morate se naginjati naprijed kako bi mlijeko završilo u bočici. Kada udobno sjedite i kada ste opušteni tokom pumpanja, mlijeko lakše poteče.

Ima način rada za nježnu stimulaciju i 3 načina pumpanja
Kada se uključi, pumpa automatski počinje raditi u načinu rada nježne stimulacije kako bi podstakla protok mlijeka. Zatim odaberite neki od 3 načina pumpanja za najugodniji protok mlijeka.

Meki masažni jastučić s masažnim laticama
Naš masažni jastučić ima meku baršunastu teksturu koja ostavlja topao osjećaj na koži radi ugodnog, nježnog podsticanja protoka mlijeka. Jastučić s laticama dizajniran je da nježno oponaša bebino sisanje kako bi se podstaklo otpuštanje mlijeka.

Obuhvata Natural bočicu i cuclu za prirodno zahvatanje
Široka cucla oblika dojke podstiče prirodno zahvatanje, poput zahvatanja dojke i olakšava kombinovanje dojenja i hranjenja na bočicu.

Zatvoreni system dizajniran za higijensko izmlazanje
Nema prolivanja mlijeka u cijevima.

Intuitivno sastavljanje. Jednostavno vizualno usklađivanje dijelova
Jednostavno vizualno usklađivanje dijelova osigurava intuitivno sastavljanje.

Dizajnirana za tiho izmlazanje
Dizajnirana za diskretno izmlazanje.

 

NAČINI PLAĆANJA

 

Plaćanje po prijemu pošiljke (pouzećem)

 

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe izmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod ličnog preuzimanja u našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da kupac nije u mogućnosti preuzeti pošiljku na definisanoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obaviještenje o prispijeću pošiljke.

 

Plaćanja putem kartice

 

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koriste eBay, Amazon i ostale velike web prodavnice. Uz sve to, garantujemo vam i zaštitu vaših ličnih podataka.

 

Srdačno,
Kids Land

Napomena: Provjerite dostupnost proizvoda i u našim maloprodajama u sljedećim gradovima: Podgorica, Nikšić, Bar, Budva, Kotor, Herceg Novi, Igalo, Tivat, Bijelo Polje, Ulcinj. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumijevanju