Beluga jastuk plavi

Beluga jastuk plavi Šifra: 100100PL
Kategorija: Jastuk za dojenje
Uzrast: 0m+
34.90€
Cijena je sa uračunatim PDV-om
+ -
OR
Besplatna dostava

za cijelu Crnu Goru za porudžbine preko 16€.

Vrijeme isporuke

2-3 radna dana

067 071 999 Viber

Imate pitanje? Stojimo Vam na raspolaganju svakim radnim danom od 8-16h

kidsland.online@donator.co.me

Pišite nam

Opis proizvoda

Detalji

Beluga jastuk će svojom dužinom od oko 1.5m da Vam pruži potporu ispod glave, stomaka i nogu. Opšte je poznato da majka prilikom dojenja mora biti potpuno opuštena, kako ni njoj ni bebi to ne bi bila stresna situacija. Zato se koristi Beluga jastuk i postavlja se tako da je jedan kraj jastuka iza leđa i na njega je mama udobno naslonjena, zatim se savija preko kuka, tj. ispod ruke na kojoj se drži beba. Tako da beba leži na jastuku u maminom krilu na odgovarajućoj visini, a mama je potpuno rasterećena, bez bolova u vratu, ramenima, rukama, kukovima i stomaku. BELUGA jastuk je posebno pogodan za majke porođene carskim rezom.

  • Sastoji se od navlake specifičnog oblika i punjenja polistirenskim perlama koji im daju potrebnu mekoću i elastičnost i obezbeđuju anatomsku prilagodljivost obliku glave, vrata i kičmenog stuba.
  • Je potpuno neškodljiv po zdravlje
  • Ne sadrži žice, federe niti slične elemente tako da je povreda majke ili bebe potpuno isključena.
  • Ima svoju sopstvenu jastučnicu (100% pamuk) što ga čini veoma lakim za održavanje.
NAČINI PLAĆANJA

 

Plaćanje po prijemu pošiljke (pouzećem)

 

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe izmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod ličnog preuzimanja u našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da kupac nije u mogućnosti preuzeti pošiljku na definisanoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obaviještenje o prispijeću pošiljke.

 

Plaćanja putem kartice

 

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koriste eBay, Amazon i ostale velike web prodavnice. Uz sve to, garantujemo vam i zaštitu vaših ličnih podataka.

 

Srdačno,
Kids Land

Napomena: Provjerite dostupnost proizvoda i u našim maloprodajama u sljedećim gradovima: Podgorica, Nikšić, Bar, Budva, Kotor, Herceg Novi, Igalo, Tivat, Bijelo Polje, Ulcinj. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumijevanju