BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBINE PREKO 19.90 €
Sjediste youniverse fix 12+crno
289

Sjediste youniverse fix 12+crno

Kod: 79207.510.000
289,00 €
- +
Raspoloživost:Raspoloživo
Brend: Chicco
Detalji

Chicco Youniverse Fix 123 autosjedište namijenjeno je za djecu od 9-36 kg (od 9 mjeseci do 12 godina), raste zajedno s djetetom i prilagođava se njegovim potrebama i uzrastu.
Autosjedište je odobreno u skladu sa standardom ECE R44/04. Obezbjeđuje udobnost I sigurnost, a u automobil se može postaviti pomoću Isofix opreme i Top Tether-a (sidra) ili pomoću pojaseva automobila, s pojasom u tri tačke učvršćivanja.
Ergonomsko sjedište ima mekanu podlogu i tri pozicije nagiba, a ima i udoban umetak za dijete od godinu dana. Dijete se do 4 godine veže pojasevima koji se nalaze na autosjedištu, koji se nakon toga skidaju i dijete se veže pojasevima automobila. Naslon za glavu i pojasevi su istovremeno podesivi u skladu s visinom djeteta.
Nakon četvrte godine, Vaše dijete je dovoljno visoko da se može vezati pojasem od samog automobila. U ovom uzrastu, sjedište odgovara grupama 2/3. Dodatni pozicioner za pojas od automobila pruža još veći komfor i sigurnost Vašem djetetu prilikom vožnje.


Karakteristike:


• Pripada grupi 1/2/3, za uzrast djece 9-36 kg (od 9 mjeseci do 36kg), u potpunosti prati rast djeteta.
• Isofix sistem povezivanja u vozilu.
• Zaštita od bočnih udara
• Sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanja (grupa 1)
• Vrhunska udobnost je zagarantovana zbog udobno postavljenih jastučića na sjedištu.
• Težina: 13.5 kg
• Dimenzije: 44 x 63/81 x 53 cm

Načini plaćanja

U Kidsland online prodavnici moguće je plaćati platnim karticama Visa, Maestro, Mastercard ili po uzeću prilikom isporuke porudžbine.

Putem Premuim kartice Hipotekarne banke, odobravamo mogućnost plaćanja do 5 mjesečnih rata. Broj rata određuje kupac prilikom plaćanja.

Preporučujemo

DOSTAVA I POVRAT ROBE

 
BESPLATNA DOSTAVA

Isporuku plaćate kuriru prilikom preuzimanja paketa. Besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine veće od 19,90€.

 
PODRŠKA 24/7

Naš tim Vam je na raspolaganju svakog radnog dana od 8-16h. Tel: 067 071 999 ili email: kidsland.online@donator.co.me.

 
14 DANA POVRAĆAJ

Za sve porudžbine imate zakonski rok od 14 dana u kojem možete vratiti robu poštujući uslove kupovine i pravo kupca na jednostrani raskid ugovora.

 
100% SIGURNO PLAĆANJE

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koriste eBay, Amazon i ostale velike web prodavnice.