Igracka bokserski ring na naduvavanje 2.26mx2.26mx1.1m

Igracka bokserski ring na naduvavanje 2.26mx2.26mx1.1m Šifra: 22.48250
Kategorija: Igračke na naduvavanje
Uzrast: 3g+
Pol: Univerzalno
Brend 1: Intex
79.90€
Cijena je sa uračunatim PDV-om
+ -
OR
Besplatna dostava

za cijelu Crnu Goru za porudžbine preko 16€.

Vrijeme isporuke

2-3 radna dana

067 071 999 Viber

Imate pitanje? Stojimo Vam na raspolaganju svakim radnim danom od 8-16h

kidsland.online@donator.co.me

Pišite nam

Opis proizvoda

Detalji

Prava zabava počinje sa Intex 48250 ringom na naduvavanje! Osnova igraonice je u obliku kvadrata dimanzija 226 x 226 cm, visine 110 cm. U pakovanju se nalaze dva para rukavica za boks na naduvavanje. Dno i strane igraonice se naduvavaju pa je ring bezbijedan za djecu. Strane ringa su transparentne tako da roditelji mogu da paze na dešavanja unutar ringa. Igraonica je namijenjena za 2 djeteta čija ukupna tjelesna masa ne prelazi 56 kg.

  • Dimenzije naduvanog proizvoda: 226 x 226 x 110 cm
  • Isporučuje se sa dva para rukavica za boks na naduvavanje
  • Dimenzije naduvanih rukavica: 34 x 43 cm (otvor za ruku je prečnika 7 cm)
  • Dno i stranice igraonice se naduvavaju
  • Otvor na jednoj strani za ulazak u igraonicu 43 x 33 cm
  • Transparentne stranice
  • Maksimalna nosivost: 56 kg
  • Set za krpljenje
  • Proizvod nije namijenjen za djecu mlađu od 3 godine

*Artikal dostupan u ograničenim količinama. Za provjeru  dostupnosti  kontaktirajte operatera svakog radnog dana od 8h do 16h.

NAČINI PLAĆANJA

 

Plaćanje po prijemu pošiljke (pouzećem)

 

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe izmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod ličnog preuzimanja u našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da kupac nije u mogućnosti preuzeti pošiljku na definisanoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obaviještenje o prispijeću pošiljke.

 

Plaćanja putem kartice

 

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koriste eBay, Amazon i ostale velike web prodavnice. Uz sve to, garantujemo vam i zaštitu vaših ličnih podataka.

 

Srdačno,
Kids Land

Napomena: Provjerite dostupnost proizvoda i u našim maloprodajama u sljedećim gradovima: Podgorica, Nikšić, Bar, Budva, Kotor, Herceg Novi, Igalo, Tivat, Bijelo Polje, Ulcinj. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumijevanju