Camac 366cmx168cmx43cm

Camac 366cmx168cmx43cm Šifra: 22.68325
Kategorija: Čamac
Uzrast: 3g+
Pol: Univerzalno
Brend 1: Intex
135.00€
Cijena je sa uračunatim PDV-om
+ -
OR
Besplatna dostava

za cijelu Crnu Goru za porudžbine preko 16€.

Vrijeme isporuke

2-3 radna dana

067 071 999 Viber

Imate pitanje? Stojimo Vam na raspolaganju svakim radnim danom od 8-16h

kidsland.online@donator.co.me

Pišite nam

Opis proizvoda

Detalji

Intex čamac na naduvavanje 68325 je lagan i kompaktan, jednostavan za sastaviti i postaviti na vodu u bilo kojem trenutku. Uživajte u veslanju, gdje god idete ovoga ljeta!
Izrađen od visokokvalitetnih materijala, čamac je čvrst i izdržljiv, kao i otporan na slanu vodu i sunčevu svjetlost. Vazdušni pod  formira potpuno ravne površine, što doprinosi njegovoj stabilnosti na vodi. Aluminijska vesla ergonomski su dizajnirana i mogu se rastaviti za praktično skladištenje i transport. Čamac je opremljen sa Boston ventilima na komorama glavnog trupa za brzo naduvavanje i izduvavanje.
Čamac ima 3 prostrana sjedišta na naduvavanje  (dva sa naslonom), a može smjestiti pet odraslih osoba sa maksimalnim opterećenjem do 455 kg. Isporuka uključuje čamac na naduvavanje ,jednu  pumpu za naduvavanje , 2 aluminijska vesla, rezevnu zakrpu.

Dimenzije: 366 x 168 x 43 cm (D x Š x V)
Kapacitet : 5 osoba
Maksimalna nosivost: 455 kg
3 vazdušne komore, uključujući i zračnu komoru u trupu za dodatni uzgon
Boston ventili na dvije glavne komore za brzo naduvavanje i izduvavanje
Čvrsta vinilna konstrukcija za trajnost i udobnost
Konopi za vuču i ručke na cijelom rubu
4 držača štapova za ribolov (dva sa svake strane)
3 prostrana sjedišta na naduvavanje (dva sa naslonom)
Prostor za vesla i držači za vesla s obije strane
Pribor za postavljanje motora
Rezervna zakrpa uključena

NAČINI PLAĆANJA

 

Plaćanje po prijemu pošiljke (pouzećem)

 

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe izmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod ličnog preuzimanja u našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da kupac nije u mogućnosti preuzeti pošiljku na definisanoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obaviještenje o prispijeću pošiljke.

 

Plaćanja putem kartice

 

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koriste eBay, Amazon i ostale velike web prodavnice. Uz sve to, garantujemo vam i zaštitu vaših ličnih podataka.

 

Srdačno,
Kids Land

Napomena: Provjerite dostupnost proizvoda i u našim maloprodajama u sljedećim gradovima: Podgorica, Nikšić, Bar, Budva, Kotor, Herceg Novi, Igalo, Tivat, Bijelo Polje, Ulcinj. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumijevanju