BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBINE PREKO 19.90 €

PLAĆANJE I DOSTAVA

NAČINI PLAĆANJA

Odabrani proizvodi na teritoriji Crne Gore mogu biti Vaši - na Vama je da izaberete odgovarajuću mogućnost plaćanja: kidsland.me vam omogućava kupovinu odabranih proizvoda, plaćanjem i putem interneta i to:

1. Plaćanje po prijemu pošiljke
Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe izmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod ličnog preuzimanja u našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da kupac nije u mogućnosti preuzeti pošiljku na definisanoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obaviještenje o prispijeću pošiljke.

Sigurnost plaćanja
Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koriste eBay, Amazon i ostale velike web prodavnice. Uz sve to, garantujemo vam i zaštitu vaših ličnih podataka. Veoma važna stavka odnosi se na način dostave, slučaj reklamacije itd.

Brza i pouzdana dostava
Kupljena roba biće dostavljena do vaših vrata, na teritoriji CRNE GORE, u svim mjestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane kurirske službe Naš Express. Kupac će biti kontaktiran telefonom, od strane kurira neposredno prije uručivanja proizvoda.

U nastavku pogledajte kada možete očekivati dostavu, u zavisnosti od toga kada izvršite narudžbuu našem online shop-u:
Podgorica
Narudžbe poručene radnim danima do 12:00h dostavljamo istog dana do 18:00h
Narudžbe poručene u petak nakon 12:00h do 00:00h dostavljamo u subotu do 12:00h
Narudžbe poručene u subotu do 12:00h dostavljamo u nedelju do 12:00h
Narudžbe poručene u subotu od 12:00h do ponedjeljka do 12:00h dostavljamo u ponedjeljak do 18:00h

Primorski gradovi i Cetinje
Narudžbe poručene od četvrtka nakon 15:00h do subote do kraja dana dostavljamo u ponedjeljak do 18:00h
Narudžbe poručene od nedjelje do utorka do 15:00 h dostavljamo u srijedu do 18:00h
Narudžbe poručene od utorka nakon 15:00h do četvrtka do 15:00h dostavljamo u petak do 18:00h

Sjever Crne Gore i Nikšić
Narudžbe poručene od petka,subote i nedjelje dostavljamo u ponedjeljak i utorak do 18:00h
Narudžbe poručene od ponedjeljka i utorka dostavljamo u srijedu i četvrtak do 18:00h
Narudžbe poručene od srijede i četvrtka dostavljamo u petak i ponedjeljak naredne sedmice do 18:00h

Sve opštine u Crnoj Gori imaju manja mjesta i sela u kojima se dostava radi dva puta sedmično.

Samo u slučaju nejasnoća ili bilo kakvih problema vezanih za Vašu porudžbinu, kontaktiraće Vas naš operater.

Transport robe je 100% osiguran od strane kompanije koja vrši isporuku i u slučaju nastanka bilo kakve štete, ista će biti u cijelosti nadoknađena kupcu.

Za kupovinu bilo kojeg proizvoda ili usluge koje nudi kidsland.me, od Krajnjeg korisnika se ne zahtijeva prethodno otvaranje korisničkog profila. Otvaranje korisničkog profila je odluka Krajnjeg korisnika. Otvaranje korisničkog profila je neophodno kako bi Krajnji korisnik imao lak i jednostavan pristup, ispisu svojih narudžbi, pregledu ranijih kupovina, te kako bi lako uređivao svoje postavke. Naša kompanija na svojoj Internet stranici, daje mogućnost kupovine i bez otvaranja korisničkog profila nepoznatom kupcu, uz davanje kontakt mail adrese na koju će biti dostavljani podaci o narudžbi uz prethodnu potvrdu kupca sa date kontakt adrese.

Prilikom kupovine bilo kojeg proizvoda/usluge na našoj internet stranici naša kompanija ne snosi troškove naknade i troškove obrade kartica (odnosi se na kartično poslovanje). Svi uslovi plaćanja definisani su od nadležne banke.

Naša kompanija, prilikom dostave artikla kupljenih na donator.online, internet stranici koristi dostavnu službu Naš Express. Cijena isporuke za porudžbine veće od 16€ je besplatna. Za sve porudžbine čiji je račun manji od tog iznosa cijena isporuke iznosi 3€ sa PDV-om.