Trotinet T5 zeleni 3g+

Trotinet T5 zeleni 3g+ Šifra: 2011100
Kategorija: Trotinet
Brend 1: Smart trike
69.90€
Cijena je sa uračunatim PDV-om
+ -
OR
Besplatna dostava

za cijelu Crnu Goru za porudžbine preko 16€.

Vrijeme isporuke

2-3 radna dana

067 071 999 Viber

Imate pitanje? Stojimo Vam na raspolaganju svakim radnim danom od 8-16h

kidsland.online@donator.co.me

Pišite nam

Opis proizvoda

Detalji

T5 trotinet Smart Trike® je pogodan za djecu uzrasta od 3 godine.
Ovaj trotinet ptati rast vašeg djeteta i pomaže mu da postepeno razvija vještinu vožnje trotineta, sve dok ne postane pravi mali profesionalac.

  • Prva faza vožnje podrazumijeva vježbanje i sticanje sapomouzdanja. T-lock funkcija omogućena je okretanjem prekidača udesno. Uz pomoć ove funkcije, upravljačka ručka trotineta je fiksirana i ne može se naginjati lijevo-desno, što djeci pomaže da se osjećaju sigurnije dok uče da voze.
  • Druga faza podrazumijeva vožnju „slobodnim stilom“ . Okretanjem T-lock prekidača u lijevo, omogućavate opciju naginjanja upravljačke ručke trotineta, što djeci daje više slobode prilikom vožnje.

T5 trotinet Smart Trike® posjeduje mnoštvo funkcija koje vašem djetetu pružaju dodatnu udobnost i sigurnost.
Ručke trotineta i površina za stopala su presvučeni gumom, što sprečava klizanje ruku i nogu.
Triciklo se zaustavlja pritiskom na pristupačnu kočnicu koja se nalazi na zadnjim točkovima.
Trotinet posjeduje teleskopsku upravljačku ručku, čiju visinu možete prilagođavati rastu vašeg djeteta.
Dodatnu stabilnost prilikom vožnje daju dva zadnja točka

NAČINI PLAĆANJA

 

Plaćanje po prijemu pošiljke (pouzećem)

 

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe izmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod ličnog preuzimanja u našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da kupac nije u mogućnosti preuzeti pošiljku na definisanoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obaviještenje o prispijeću pošiljke.

 

Plaćanja putem kartice

 

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koriste eBay, Amazon i ostale velike web prodavnice. Uz sve to, garantujemo vam i zaštitu vaših ličnih podataka.

 

Srdačno,
Kids Land

Napomena: Provjerite dostupnost proizvoda i u našim maloprodajama u sljedećim gradovima: Podgorica, Nikšić, Bar, Budva, Kotor, Herceg Novi, Igalo, Tivat, Bijelo Polje, Ulcinj. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumijevanju