Ljuljaska

Ljuljaska Šifra: 276.10216
Kategorija: Ljuljaška
Uzrast: 0m+
Boja: Siva
Brend 1: Bright stars
102.90€
Cijena je sa uračunatim PDV-om
+ -
OR
Besplatna dostava

za cijelu Crnu Goru za porudžbine preko 16€.

Vrijeme isporuke

2-3 radna dana

067 071 999 Viber

Imate pitanje? Stojimo Vam na raspolaganju svakim radnim danom od 8-16h

kidsland.online@donator.co.me

Pišite nam

Opis proizvoda

Detalji

Ingenuity Convert Me je prenosiva, lako sklopiva ljuljaška koja ima ima neutralan, moderan dizajn, i čini život lakšim za mamu i zabavnim i opuštajućim za bebu!
Lagano se pretvara iz ljuljaške u ležaljku sa umirujućim vibracijama. Zabavlja bebu sa 5 brzina ljuljanja, 8 melodija i 3 zvuka iz prirode. Rotirajuće postolje za igračke u obliku lista nudi 2 plišane igračke i 3 petlje za pričvršćivanje još igračaka. Univerzalne boje i dizajn su prilagođeni i za dječake i djevojčice. Zahvaljujući hibridnoj tehnologiji, vaše baterije će trajati i do 3 puta duže, što vvam daje dodatnu uštedu. Tajmer za ljuljanje ima 3 opcije podešavanja: na 30, 45 i 60 minuta. Sigurnosni pojas u 5 tačaka vezivanja omogućuje da je vaša beba sigurna. Navlaka i naslon za glavu se vrlo lako uklanjaju i peru u mašini hladnom vodom.
Tajmer – mogućnost podešavanja da se ljuljaška sama ugasi za 30, 45 ili 60 minuta.Sigurnosni pojas u 5 tačaka vezivanja omogućuje da je vaša beba sigurna. Navlaka i naslon za glavu se vrlo lako uklanjaju i peru u mašini hladnom vodom.

Karakteristike:

  • Namijenjena bebama od rođenja, dok ne počnu samostalno da sjede (maksimum do 9 kg težine)
  • Lagana za sklapanje i odlaganje
  • Hybridrive™ tehnologija čuva baterije
  • Luk sa igračkama za bebu
  • Veoma stabilna
  • 8 Melodija, 3 zvuka iz prirode
  • Vibracija
  • Posjeduje strujni adapter
  • Dio za sjedenje i naslanjanje može se prati u mašinu za veš sa hladnom vodom
  • Ostale delove očistiti mokrom krpom i sapunicom

NAČINI PLAĆANJA

 

Plaćanje po prijemu pošiljke (pouzećem)

 

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe izmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod ličnog preuzimanja u našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da kupac nije u mogućnosti preuzeti pošiljku na definisanoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obaviještenje o prispijeću pošiljke.

 

Plaćanja putem kartice

 

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koriste eBay, Amazon i ostale velike web prodavnice. Uz sve to, garantujemo vam i zaštitu vaših ličnih podataka.

 

Srdačno,
Kids Land

Napomena: Provjerite dostupnost proizvoda i u našim maloprodajama u sljedećim gradovima: Podgorica, Nikšić, Bar, Budva, Kotor, Herceg Novi, Igalo, Tivat, Bijelo Polje, Ulcinj. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumijevanju