Ljuljaska

Ljuljaska Šifra: 276.11019
Kategorija: Ljuljaška
Brend 1: Bright stars
244.90€
Cijena je sa uračunatim PDV-om
+ -
OR
Besplatna dostava

za cijelu Crnu Goru za porudžbine preko 16€.

Vrijeme isporuke

2-3 radna dana

067 071 999 Viber

Imate pitanje? Stojimo Vam na raspolaganju svakim radnim danom od 8-16h

kidsland.online@donator.co.me

Pišite nam

Opis proizvoda

Detalji

Pametna luljaška Swing & Rocker Ingenuiti je vrhunska ljuljaška modernog dizajna sa tehnologijom koja bebino uživanje podiže na novi nivo.

 • Ljuljaška je sa 2-u-1 funkcijom pretvaranja iz ljuljaške u klackalicu sa vibracijama.
 • Izuzetno mekane tkanine omogućavaju mališanu da uživa u luksuznoj mekoći sa dodatnim potpornim nastavkom i naslonom za glavu, koji nude podršku za manje bebe i mogu se ukloniti kako beba raste.
 • Čak je i sigurnosni pojas umotan u meke, ekstra kvalitetne tkanine kako bi se zaštitila osjetljiva koža bebe. 
 • Lako je moguće pomijerati po kući zahvaljujući laganim okvirom i točkovima.
 • Da biste je pretvorili u klackalicu, jednostavno podignite sjedište iz ljuljaške i postavite na pod. Tada prilagodite ležaljku bebi pomoću 4 različita načina vibracije: standardne vibracije,  imitaciju talasa, vožnje automobilom ili umirujućeg otkucaja srca.
 • Uklonjivi luk krase 3 mekane zanimljuve igračke.
 • Dok koristite ljuljašku možete uključiti bebi 8 melodija, 3 zvuka prirode i belim šumom.
 • Funkcija Connect Me vam omogućava da povežete svoj Smart Phone ili  MP3 uređaj da prilagodite bebi muziku koju ona voli i koja je umiruje.
 • Ljuljaška posjeduje veliko sedište sa podesivim naslonom, koji se ljulja u 4 različita smjera i okreće se za 360 stepeni.
 • Tajmera ljuljaške se može podesiti na 30, 45 ili 60 minuta.
 • Uštedite novac na baterijama pomoću ispravljača za električno napajanje koje se dobija uz ljuljašku.
NAČINI PLAĆANJA

 

Plaćanje po prijemu pošiljke (pouzećem)

 

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe izmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod ličnog preuzimanja u našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da kupac nije u mogućnosti preuzeti pošiljku na definisanoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obaviještenje o prispijeću pošiljke.

 

Plaćanja putem kartice

 

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koriste eBay, Amazon i ostale velike web prodavnice. Uz sve to, garantujemo vam i zaštitu vaših ličnih podataka.

 

Srdačno,
Kids Land

Napomena: Provjerite dostupnost proizvoda i u našim maloprodajama u sljedećim gradovima: Podgorica, Nikšić, Bar, Budva, Kotor, Herceg Novi, Igalo, Tivat, Bijelo Polje, Ulcinj. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumijevanju