Lezaljka Freeon bez

Lezaljka Freeon bez Šifra: 337.133058
Kategorija: Ležaljka
Brend 1: Free on
102.90€
Cijena je sa uračunatim PDV-om
+ -
OR
Besplatna dostava

za cijelu Crnu Goru za porudžbine preko 16€.

Vrijeme isporuke

2-3 radna dana

067 071 999 Viber

Imate pitanje? Stojimo Vam na raspolaganju svakim radnim danom od 8-16h

kidsland.online@donator.co.me

Pišite nam

Opis proizvoda

Detalji

Luxury Free on je udobna i moderna ležaljka minimalističkog dizajna, sa integrisanim senzorom pokreta I funkcijom ljuljanja lijevo-desno i naprijed-nazad.
Ležaljka ima mogućnost podešavanja naslona u tri pozicije, vrlo lako se sklapa I u sklopljenom položaju zauzima veoma malo prostora.
Kada beba postane nemirna, naslon se atomatski počne ljuljati, zahvaljujući ugrađenom senzoru koji detektuje bebine pokrete.
Da dodatno zabavite vašu bebu, pritiskom na dugme aktivirajte muziku, uz mođućnost podešavanja isključivanja nakon 10 minuta.
Mekani pojas osiguraće bezbijednost i udobnost vašoj bebi

  • Pogodan za djecu od rođenja do 9 kg
  • Funkcija ljuljanja naprijed-nazad i lijevo-desno
  • Tri nivoa nagiba naslona ležaljke
  • Integrisani sensor kretanja
  • Melodije
  • Podešavanje isključivanja nakon 10 min.
  • Mekani sigurnosni kaiš
NAČINI PLAĆANJA

 

Plaćanje po prijemu pošiljke (pouzećem)

 

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe izmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod ličnog preuzimanja u našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da kupac nije u mogućnosti preuzeti pošiljku na definisanoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obaviještenje o prispijeću pošiljke.

 

Plaćanja putem kartice

 

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koriste eBay, Amazon i ostale velike web prodavnice. Uz sve to, garantujemo vam i zaštitu vaših ličnih podataka.

 

Srdačno,
Kids Land

Napomena: Provjerite dostupnost proizvoda i u našim maloprodajama u sljedećim gradovima: Podgorica, Nikšić, Bar, Budva, Kotor, Herceg Novi, Igalo, Tivat, Bijelo Polje, Ulcinj. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumijevanju