Kolica Iwood travel system elite grey

Kolica Iwood travel system elite grey Šifra: 365.180715
Kategorija: Kolica za bebe set 3u1
Brend 1: Foppapedretti
449.00€
Cijena je sa uračunatim PDV-om
+ -
OR
Besplatna dostava

za cijelu Crnu Goru za porudžbine preko 16€.

Vrijeme isporuke

2-3 radna dana

067 071 999 Viber

Imate pitanje? Stojimo Vam na raspolaganju svakim radnim danom od 8-16h

kidsland.online@donator.co.me

Pišite nam

Opis proizvoda

Detalji

U sastav ovog seta ulaze: korpa za kolica, sportsko sjedište i auto sjedište i torba za mame.
Konstrukcija za kolica je zaseban proizvod i kupuje se odvojeno. Ponudu konstukcija za kolica I wood možete pogledati ovdje.

Korpa za kolica:
Korpa za kolica je pogodna za bebe od rođenja do 9 kg težine (odnosno dok je beba ne preraste). Veoma lako se spaja sa konstrukcijom kolica. Posjeduje mekanu prozračnu podlogu, sa mogućnošću podešavanja naslona u 3 pozicije.
Posjeduje tendu, uklonjivu navlaku i praktičnu dršku za lakše nošenje. Korpa nije pogodna za prevoz u automobilu.
Dimenzije u cm: Visina 60| Dužina 82| Širina 44.5
Težina korpe 4.6 kg
Sjedište za kolica:
Sjedište za kolica je reverzibilno, tj. može se pozicionirati tako da beba gleda u smjeru kretanja, ili suprotno, ka roditelju. Naslon sjedišta je podesiv u više položaja- od ležećeg do sjedećeg.
Posjeduje sigurnosne pojaseve u 5 tačaka vezivanja. Sa sjedištem dodju i zimska navlaka i cerada za kišu.
Sjedište za auto:
Sjedište za auto takođe se može koristiti I kao sastavni dio kolica, jer se veoma lako fiksira za konstrukciju kolica. Pripada grupi +, što znači da je namijenjeno bebama od rođenja, do 13 kg težine.
Posjeduje uklonjivi uložak koji obezbjeđuje udobnost bebe u prvim mjesecima života. Posjeduje uklonjivu tendu I praktičnu ručku za lakše nošenje. Proizveden je u skladu sa evropskim standardom ECE P4/04
Dimenzije u cm: Visina 57.5 | Dužina 68 | Širina 43
Težina sjedišta: 4.2 kg
Torba za mame:
Praktična torba za mame sadrži nepromočivu podlogu za povijanje bebe, kao i više unutrašnjih pregrada za bolju organizaciju bebinih stvari.

NAČINI PLAĆANJA

 

Plaćanje po prijemu pošiljke (pouzećem)

 

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe izmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod ličnog preuzimanja u našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da kupac nije u mogućnosti preuzeti pošiljku na definisanoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obaviještenje o prispijeću pošiljke.

 

Plaćanja putem kartice

 

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koriste eBay, Amazon i ostale velike web prodavnice. Uz sve to, garantujemo vam i zaštitu vaših ličnih podataka.

 

Srdačno,
Kids Land

Napomena: Provjerite dostupnost proizvoda i u našim maloprodajama u sljedećim gradovima: Podgorica, Nikšić, Bar, Budva, Kotor, Herceg Novi, Igalo, Tivat, Bijelo Polje, Ulcinj. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumijevanju