Hranilica Freeon mini

Hranilica Freeon mini Šifra: 337.568423
Kategorija: Hranilica
Uzrast: 0m+
Brend 1: Free on
43.70€
Cijena je sa uračunatim PDV-om
+ -
OR
Besplatna dostava

za cijelu Crnu Goru za porudžbine preko 16€.

Vrijeme isporuke

2-3 radna dana

067 071 999 Viber

Imate pitanje? Stojimo Vam na raspolaganju svakim radnim danom od 8-16h

kidsland.online@donator.co.me

Pišite nam

Opis proizvoda

Detalji

Moderna i praktična, hranilica se može lako kombinovati sa većinom stolica čime omogućava djetetu da uživa u obroku za stolom, zajedno sa roditeljima.

  • Sigurna i stabilna posjeduje igračke koje animiraju dijete da aktivno učestvuje u zajedničkim obrocima.
  • Jednostavna je za čišćenje, posjeduje duplu tacnu, neklizajuću podlogu i sigurnosni pojas u tri tačke vezivanja.
  • Idealna je za putovanja jer posjeduje ručku koja omogućava lako nošenje, a zahvaljujući malim dimenzijama (40x40x34) ne zauzima puno prostora u automobilu.
NAČINI PLAĆANJA

 

Plaćanje po prijemu pošiljke (pouzećem)

 

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe izmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod ličnog preuzimanja u našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da kupac nije u mogućnosti preuzeti pošiljku na definisanoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obaviještenje o prispijeću pošiljke.

 

Plaćanja putem kartice

 

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koriste eBay, Amazon i ostale velike web prodavnice. Uz sve to, garantujemo vam i zaštitu vaših ličnih podataka.

 

Srdačno,
Kids Land

Napomena: Provjerite dostupnost proizvoda i u našim maloprodajama u sljedećim gradovima: Podgorica, Nikšić, Bar, Budva, Kotor, Herceg Novi, Igalo, Tivat, Bijelo Polje, Ulcinj. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumijevanju