BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBINE PREKO 19.90 €
Lojalti program

 

KIDS LAND KLUB KARTICA

 

Postanite član Kidsland Kluba gdje vas čekaju pažljivo odabrani proizvodi, specijalni popusti i širok asortiman ponude. Zajedno sa vama ćemo se potruditi da vašim mališanima pružimo sreću i zadovoljstvo na njihovom putu odrastanja. 

Loyalty card

PRAVILA ZA KORIŠĆENJE KIDS LAND KLUB KARTICE

Kompanija Donator D.O.O. u čijem sastavu se nalazi lanac radnji Kids Land, izdaje Kids Land klub karticu. Kartica je u vlasništvu kompanije Donator D.O.O. Kartica se korisniku izdaje besplatno, po ispunjenju pristupnice za izdavanje kartice u bilo kom Kids Land prodajnom objektu ili putem web adrese www.kidsland.me.

Kids Land klub kartica se izdaje na neodređeno vrijeme i važeća je do momenta otkazivanja. Kids Land klub kartica nije sredstvo plaćanja. Sa pristupnicom za Kids Land klub karticu nisu povezane nikakve obaveze od strane korisnika. Kartica ne obavezuje na kupovinu.

Korisnik ima pravo u svakom trenutku pismenim putem otkazati korišćenje kartice uz vraćanje kartice najbližem Kids Land objektu. Otkaz stupa na snagu kada Donator D.O.O. primi obavještenje o otkazu, kao i vraćenu karticu. Prilikom otkazivanja kartice povoljnosti za korisnike Kids Land kartice ne mogu se više koristiti. Kompanija Donator D.O.O. ima pravo da u svako doba bez obrazloženja, otkaže korišćenje kartice korisniku uz pismeno obavještenje poslato na poslednju prijavljenu adresu korisnika. Korisnik je dužan pismeno prijaviti svaku promjenu ličnih podataka u najbližemn Kids Land objektu.

Donator D.O.O. zadržava pravo da bez prethodnog pismenog obavještenja obustavi usluge Kids Land klub kartice i sve uslove koji uz nju idu i pri tom ne preuzima odgovornost za eventualne prekide u procesu.

*ukoliko više lica koristi jednu Kids Land klub karticu

Korisnik kartice nakon prijave može, uz svoju osnovnu karticu, naručiti dodatne privezak kartice. Sve privezak kartice jednog korisnika sadrže identičan kod koji odgovara kodu osnovne kartice. Privesci za ključeve mogu se koristiti umjesto osnovne kartice za ostvarivanje povoljnosti u okviru Kids Land klub programa. Ostvarene povoljnosti na svim privescima za ključeve zbrajaju se i upisuju na osnovu kartice korisnika. Priveske za ključeve korisnik može dati na korišćenje drugim licima, pri čemu Donator D.O.O. nije odgovoran za eventualnu nastalu štetu koja bi korisniku mogla nastati korišćenjem priveska za ključeve od strane drugih lica.

U slučaju gubitka ili krađe kartice, potrebno je odmah obavijestiti najbliži Kids Land prodajni objekat i u tom slučaju će Vam se izdati nova Kids Land klub kartica.
Ukoliko to ne učinite, Donator D.O.O. ne preuzima nikakvu odgovornost za neiskorišćene povoljnosti na izgubljenim ili ukradenim karticama.

Kako se sakupljaju bodovi na kartici? Da biste sakupili svoje bodove, prilikom svake kupovine u Kids Land objektu, na kasi prije početka skeniranja (tj. početka naplate očitavanjem bar koda na proizvodima), pokažite svoju Kids Land klub karticu. Vrijednost Vašeg računa pretvara se u određeni broj bodova. Detaljnije informacije o vrijednosti boda i povoljnostima za koje mijenjate Vaše bodove, kao i ograničenja, naći ćete na našoj web adresi www.kidsland.me.

Donator D.O.O. obavještava svoje korisnike da će dobijene lične podatke koristiti samo u svoje interne svrhe (ispitivanje učestalosti kupovine, količine i vrste proizvoda). Lični podaci korisnika čuvaju se u elektronskom formatu, u informatičkom sistemu Donator D.O.O. kompanije. Svi lični podaci se brišu iz informatičkog sistema onog trenutka kada Donator D.O.O. primi pismeno obavještenje navedenog korisnika da više ne želi Kids Land klub karticu.
Potpisom pristupnice Kids Land klub kartice, korisnik pristaje na ova pravila. Ukoliko dođe do izmjene gore navedenih pravila, korisnik će ih naći na našoj web adresi www.kidsland.me.

Ukoliko korisnik nije saglasan sa datim izmjenama, može jednostavno raskinuti ugovor po pravilima o otkazivanju kartice.

POSTANI I TI DIO KIDSLAND PORODICE

Ispunite pristupnicu za našu klub karticu