Kidizoom smart sat rozi 4+ god.

Kidizoom smart sat rozi 4+ god. Šifra: 193853
Kategorija: Setovi za djevojčice
Uzrast: 4g+
Pol: Djevojcica
Brend 1: V tech
69.90€
Cijena je sa uračunatim PDV-om
+ -
OR
Besplatna dostava

za cijelu Crnu Goru za porudžbine preko 16€.

Vrijeme isporuke

2-3 radna dana

067 071 999 Viber

Imate pitanje? Stojimo Vam na raspolaganju svakim radnim danom od 8-16h

kidsland.online@donator.co.me

Pišite nam

Opis proizvoda

Detalji

Pametni sat za djecu iz VTech®-a , sada je dostupan sa dvostrukim kamerama, kojima možete snimiti fenomenalne fotografije i video zapise, a zatim na njih primijeniti sve kul efekte!
Igrajte Monster Detector, zabavnu avanturu koja ohrabruje djecu da budu aktivna I da istražuju! Elegantan dizajn, otporan na kapljice vode, sadrži senzor pokreta, brojač koraka, budilnik, tajmer, štopericu, diktafon i još mnogo toga! 3D efekti koje sat ima, mogu biti prilagođeni Vašim fotografijama! Jedna od mnogih aplikacija,koju ovaj sat ima je i Time Master, koja pomaže djeci da nauče da gledaju na sat!
Više o dostupnim  aplikacijama saznajte na Vtech Learning Lodge!

NAČINI PLAĆANJA

 

Plaćanje po prijemu pošiljke (pouzećem)

 

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe izmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod ličnog preuzimanja u našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da kupac nije u mogućnosti preuzeti pošiljku na definisanoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obaviještenje o prispijeću pošiljke.

 

Plaćanja putem kartice

 

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koriste eBay, Amazon i ostale velike web prodavnice. Uz sve to, garantujemo vam i zaštitu vaših ličnih podataka.

 

Srdačno,
Kids Land

Napomena: Provjerite dostupnost proizvoda i u našim maloprodajama u sljedećim gradovima: Podgorica, Nikšić, Bar, Budva, Kotor, Herceg Novi, Igalo, Tivat, Bijelo Polje, Ulcinj. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumijevanju