Igracka veliki alat set sa 97 djelova i kamionom

Igracka veliki alat set sa 97 djelova i kamionom Šifra: 170.J139-2210A
Kategorija: Setovi za dječake
26.70€
Cijena je sa uračunatim PDV-om
+ -
OR
Besplatna dostava

za cijelu Crnu Goru za porudžbine preko 16€.

Vrijeme isporuke

2-3 radna dana

067 071 999 Viber

Imate pitanje? Stojimo Vam na raspolaganju svakim radnim danom od 8-16h

kidsland.online@donator.co.me

Pišite nam

Opis proizvoda

Detalji

Radionica sa alatom “Uradi sam” pružiće puno zabave Vašem malom mehaničaru, jer omogućava djetetu da oponaša svijet odraslih kroz igru.
Ovaj set sa alatima je u potpunosti napravljen od plastike izrađene u  atraktivnim bojama, i sadrži mnoštvo zanimljivih i korisnih alata, pa će mali majstor uspjeti da otkloni svaki kvar! Praktičan rapored držača i polica omogućiće mu da u njegovoj radionici uvijek bude red!
Ova kreativna igračka je odličan poklon za malog pomagača u domaćinstvu.

  • Namijenjena djeci uzrasta 3 godine+
  • Radionica sadrži 97 djelova, od kojih su 77 dodaci za igru, a 22 dijela su namijenjena za sastavljanje stola
  • Dimenzije radionice: 86cm x 70cm x 28cm
NAČINI PLAĆANJA

 

Plaćanje po prijemu pošiljke (pouzećem)

 

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe izmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod ličnog preuzimanja u našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da kupac nije u mogućnosti preuzeti pošiljku na definisanoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obaviještenje o prispijeću pošiljke.

 

Plaćanja putem kartice

 

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koriste eBay, Amazon i ostale velike web prodavnice. Uz sve to, garantujemo vam i zaštitu vaših ličnih podataka.

 

Srdačno,
Kids Land

Napomena: Provjerite dostupnost proizvoda i u našim maloprodajama u sljedećim gradovima: Podgorica, Nikšić, Bar, Budva, Kotor, Herceg Novi, Igalo, Tivat, Bijelo Polje, Ulcinj. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumijevanju