BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBINE PREKO 19.90 €
Igračka Puzzle Clementoni 60kom. Cars
10.2

Igračka Puzzle Clementoni 60kom. Cars

Kod: 323.38802
10,20 €
- +
Raspoloživost:Raspoloživo
Brend: Clementoni
Detalji
Igračka Clementoni Cars slagalica 60 djelova

Puzzle od 60 djelova. Kolekcija sa omiljenim likovima iz crtanih filmova. Kvalitetna štampa, preciznost uklapanja djelova i korišćenje kvalitetnih materijala pri izradi samih puzli. Moderan asortiman slagalica, dizajniran za one koji imaju oko za detalje. Dimenzije sklopljene slagalice: 27x27cm. Clementoni Cars okvir za slike od 60 komada zaista je specijalno izdanje, jer pored slagalice u kutiji se nalazi kartonski okvir za sliku koji se može sklopiti i u koji možete odmah ubaciti gotov rad. Nije pogodno za djecu ispod 36 mjeseci.

Preporučeni uzrast-6+
Načini plaćanja

U Kidsland online prodavnici moguće je plaćati platnim karticama Visa, Maestro, Mastercard ili po uzeću prilikom isporuke porudžbine.

Putem Premuim kartice Hipotekarne banke, odobravamo mogućnost plaćanja do 5 mjesečnih rata. Broj rata određuje kupac prilikom plaćanja.

Preporučujemo

DOSTAVA I POVRAT ROBE

 
BESPLATNA DOSTAVA

Isporuku plaćate kuriru prilikom preuzimanja paketa. Besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine veće od 19,90€.

 
PODRŠKA 24/7

Naš tim Vam je na raspolaganju svakog radnog dana od 8-16h. Tel: 067 071 999 ili email: kidsland.online@donator.co.me.

 
14 DANA POVRAĆAJ

Za sve porudžbine imate zakonski rok od 14 dana u kojem možete vratiti robu poštujući uslove kupovine i pravo kupca na jednostrani raskid ugovora.

 
100% SIGURNO PLAĆANJE

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koriste eBay, Amazon i ostale velike web prodavnice.