BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBINE PREKO 19.90 €
Igračka Clementoni puzle 1000 Anne stokes dragon
11.2

Igračka Clementoni puzle 1000 Anne stokes dragon

Kod: 323.39525
11,20 €
- +
Raspoloživost:Raspoloživo
Brend: Clementoni
Detalji
Igračka Clementoni Dragon Image Anne Stokes slagalica 1000 djelova

Slagalica koja inspiriše sve one koji vole detalje. Clementoni nas upoznaje sa Anne I sa nevjerovatnom kolekcijom limitiranih slagalica. Umjetnik nas uvodi u jedan potpuno novi svijet ispunjen magijom i mitskim bićima.
Elegantne linije slagalice sa jasnim i preciznim sklapanjem pokazatelji su da ćete zaista uživati u ovoj zanimljivoj slagalici.
Skuvajte sebi kafu ili čaj i opustite se uz jednu ovakvu slagalicu. Clementoni je koristio reciklirani materijal pa je na taj način brinuo i o životnoj okolini izbjegavajući zagadjujuće materijale.
Uz kaficu ili čaj uživajte u ovoj slagalici.

Preporučeni uzrast-odrasli
Načini plaćanja

U Kidsland online prodavnici moguće je plaćati platnim karticama Visa, Maestro, Mastercard ili po uzeću prilikom isporuke porudžbine.

Putem Premuim kartice Hipotekarne banke, odobravamo mogućnost plaćanja do 5 mjesečnih rata. Broj rata određuje kupac prilikom plaćanja.

Preporučujemo

DOSTAVA I POVRAT ROBE

 
BESPLATNA DOSTAVA

Isporuku plaćate kuriru prilikom preuzimanja paketa. Besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine veće od 19,90€.

 
PODRŠKA 24/7

Naš tim Vam je na raspolaganju svakog radnog dana od 8-16h. Tel: 067 071 999 ili email: kidsland.online@donator.co.me.

 
14 DANA POVRAĆAJ

Za sve porudžbine imate zakonski rok od 14 dana u kojem možete vratiti robu poštujući uslove kupovine i pravo kupca na jednostrani raskid ugovora.

 
100% SIGURNO PLAĆANJE

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koriste eBay, Amazon i ostale velike web prodavnice.