Dect baby monitor special

Dect baby monitor special Šifra: 02.SCD731.52
Kategorija: Bebi alarm
Brend 1: Avent

Cena: 169.90€

Special Price 118.93€

You Save: -30%

Ušteda: 30% Cijena je sa uračunatim PDV-om
+ -
OR
Besplatna dostava

za cijelu Crnu Goru za porudžbine preko 16€.

Vrijeme isporuke

2-3 radna dana

067 071 999 Viber

Imate pitanje? Stojimo Vam na raspolaganju svakim radnim danom od 8-16h

kidsland.online@donator.co.me

Pišite nam

Opis proizvoda

Detalji

DECT monitor za bebe SCD731 pruža potpunu udobnost i bezbrižnost u svakom trenutku zahvaljujući kristalno čistom zvuku i raznim mogućnostima koje umiruju bebu. Vašoj bebi će se svidjeti projektor zvjezdanog neba!

DECT tehnologija garantuje 100 % privatnu vezu bez smetnji
DECT tehnologija pruža sigurnu i privatnu vezu, tako da možete biti sigurni da samo vi slušate. Garantuje vezu bez ikakvih smetnji od strane drugih uređaja koji odašilju signale, kao što su drugi monitori za bebe, bežični i mobilni telefoni.

Način rada Smart ECO koji štedi energiju za minimalni prenos
Jedinstveni način rada Smart ECO automatski smanjuje prenos zvuka i produžuje trajanje baterije. Što ste bliže bebi, to je manje snage potrebno za savršenu vezu.

Domet do 330 metara
Raspon u zatvorenom: do 50 m, na otvorenom: do 330 m.

Izvrsno vrijeme rada za nadzor preko noći
Praktična punjiva roditeljska jedinica pruža vam slobodu bežične upotrebe do 18 sati po punjenju.

Znaćete  kada se veza uspostavi uz LED indikatore
5 indikatora razine zvuka označava jačinu zvuka u bebinoj sobi čak i ako je roditeljska jedinica stišana. Zahvaljujući indikatoru veze u svakom ćete trenutku znati kad je monitor unutar dometa i povezan. Roditeljska jedinica će Vas upozoriti kada je monitor izvan dometa ili kada je jačina napajanja niska, što vam pomaže da uvijek budete povezani s bebom.

Umirite bebu s pomoću projektora zvjezdanog neba
Umirite i uspavajte bebu s pomoću projektora zvjezdanog neba. Praktično se može aktivirati s roditeljske jedinice ili jedinice za bebu.

Način rada pogodan za noć omogućuje prigušivanje zvuka i svjetla na ekranu
Prilagodite podešavanja za upozorenja i primajte obavještenja putem tihog i suptilnog načina rada sa vibracijom. Pređite lako na noćni način rada pritiskom dugmeta kako biste prigušili zvuk i svjetla na ekranu.

Ugodno noćno svjetlo i uspavanke za umirivanje bebe
Ništa se ne može usporediti s nježnom uspavankom i toplim umirujućim sjajem noćnog svjetla za umirivanje nemirne bebe. Iz bilo koje prostorije u kući pustite jednu od 5 opuštajućih melodija i uključite noćno svjetlo. Pomozite bebi da brzo i bez napora utone u san.

Govorite bebi daljinskim putem
Ponekad je vašoj bebi potrebno da čuje vaš umirujući glas. Pritiskom jednog dugmeta, ova opcija vam omogućava da govorite bebi iz bilo koje prostorije svog doma.

Pratite temperaturu u bebinoj sobi i podesite upozorenja
Budući da bebe još uvijek ne mogu regulisati svoju tjelesnu temperaturu dobro kao vi, male promjene u klimi mogu ih učiniti nemirnima. Senzor temperature vam omogućava praćenje temperature u bebinoj sobi i postavljanje prilagođenih upozorenja u slučaju promjene temperature.

Kristalno čist zvuk zahvaljujući DECT tehnologiji
DECT tehnologija pruža kristalno čist zvuk, tako da savršeno jasno možete čuti i najmanji kihot, gugutanje i štucanje.

Priključna stanica za praktično punjenje
Praktično napunite roditeljsku jedinicu na priključnoj stanici.  Smjestite je u spavaću sobu kako bi se lako punila noću ili je upotrebljavajte kao postolje tokom dana

NAČINI PLAĆANJA

 

Plaćanje po prijemu pošiljke (pouzećem)

 

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe izmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod ličnog preuzimanja u našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da kupac nije u mogućnosti preuzeti pošiljku na definisanoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obaviještenje o prispijeću pošiljke.

 

Plaćanja putem kartice

 

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koriste eBay, Amazon i ostale velike web prodavnice. Uz sve to, garantujemo vam i zaštitu vaših ličnih podataka.

 

Srdačno,
Kids Land

Napomena: Provjerite dostupnost proizvoda i u našim maloprodajama u sljedećim gradovima: Podgorica, Nikšić, Bar, Budva, Kotor, Herceg Novi, Igalo, Tivat, Bijelo Polje, Ulcinj. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumijevanju