Gacice za odvikavanje 3, 3/1

Gacice za odvikavanje 3, 3/1 Šifra: 175.314150
Kategorija: Mušema - navlaka za dušek vodootporna
Uzrast: 0m+
Brend 1: Dajdaj
35.90€
Cijena je sa uračunatim PDV-om
+ -
OR
Besplatna dostava

za cijelu Crnu Goru za porudžbine preko 16€.

Vrijeme isporuke

2-3 radna dana

067 071 999 Viber

Imate pitanje? Stojimo Vam na raspolaganju svakim radnim danom od 8-16h

kidsland.online@donator.co.me

Pišite nam

Opis proizvoda

Detalji

Materijal: 100% bambus / PUL / 100% pamuk
Za brže i lakše odvikavanje od pelena, udobne i praktične.
Boje spoljnog sloja zavise od trenutno dostupnih materijala i mogu se razlikovati od onih prikazanih na slici.
Gaćice su napravljene od 3 sloja različitih materijala, unutrašnji sloj je od bambusa, preko njega ide nepropusni sloj i spolja je pamučni ukrasni sloj.
Predviđene su za odvikavanje u letnjem periodu, da spreče manje nezgode, nisu predviđene za nošenje tokom noći, jer mogu procuriti.
Oko nogica imaju posebne džepiće za dodatnu sigurnost.
Veličina: 15+kg

NAČINI PLAĆANJA

 

Plaćanje po prijemu pošiljke (pouzećem)

 

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe izmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod ličnog preuzimanja u našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da kupac nije u mogućnosti preuzeti pošiljku na definisanoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obaviještenje o prispijeću pošiljke.

 

Plaćanja putem kartice

 

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koriste eBay, Amazon i ostale velike web prodavnice. Uz sve to, garantujemo vam i zaštitu vaših ličnih podataka.

 

Srdačno,
Kids Land

Napomena: Provjerite dostupnost proizvoda i u našim maloprodajama u sljedećim gradovima: Podgorica, Nikšić, Bar, Budva, Kotor, Herceg Novi, Igalo, Tivat, Bijelo Polje, Ulcinj. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumijevanju