Sterilizator 3u1

Sterilizator 3u1 Šifra: 02.SCF2840.03
Kategorija: Sterilizator
Brend 1: Avent

Cena: 86.50€

Special Price 69.20€

You Save: -20%

Ušteda: 20% Cijena je sa uračunatim PDV-om
+ -
OR
Besplatna dostava

za cijelu Crnu Goru za porudžbine preko 16€.

Vrijeme isporuke

2-3 radna dana

067 071 999 Viber

Imate pitanje? Stojimo Vam na raspolaganju svakim radnim danom od 8-16h

kidsland.online@donator.co.me

Pišite nam

Opis proizvoda

Detalji

  • Modularni dizan sterilizatora 3-u-1

Jedinstveni modularni dizajn sterilizatora omogućava umetanje bočica i dodatne opreme po potrebi i njihovo lako organizovanje. To umetanje i vađenje čini vrlo praktičnim. Osim toga, zauzima minimalan prostor u kuhinji.

 

  • Sterilizacija prirodnom parom ubija 99,9 % štetnih bakterija

Sterilizator koristi prirodnu paru za sterilizaciju bočica za bebe i drugih proizvoda, ubijajući 99,9 % štetnih bakterija bez upotrebe hemikalija. Pruža vam mir uz uvjerenje kako su sve vaše bočice za bebu i drugi proizvodi sterilni.

 

  • Sterilan sadržaj do 24 sata ako ne otvorite poklopac

Sterilizator će svoj sadržaj – bočice za bebe, pumpe za izdajanje itd. – održavati sterilnim do 24 sata ako ne otvorite poklopac.

 

  • Brzi ciklus i funkcija automatskog isključivanja

Ciklus sterilizacije traje svega 6 minuta. Nakon toga se sterilizator automatski isključuje, pružajući dodatnu brzinu i zaštitu.

 

  • Prostran dizajn

Prima i omogućava istovremenu sterilizaciju do šest Philips Avent Classic i Natural bočica kapaciteta 330 ml

 

  • Lako čišćenje i sigurna sterilizacija

Otvoreni dizajn olakšava čišćenje grijaće ploče, pe vam omogućava sterilizaciju čistom parom u svakom trenutku.

 

  • Sterilizuje razne bočice, pumpe za izmlazanje i dodatnu opremu

Sterilizator je pogodan za bočice za bebe sa standardnim i širokim grlićima. Može se koristiti i za druge proizvode za bebe kao što su pumpe za izmlazanje i dodatna oprema.

NAČINI PLAĆANJA

 

Plaćanje po prijemu pošiljke (pouzećem)

 

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe izmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod ličnog preuzimanja u našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da kupac nije u mogućnosti preuzeti pošiljku na definisanoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obaviještenje o prispijeću pošiljke.

 

Plaćanja putem kartice

 

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koriste eBay, Amazon i ostale velike web prodavnice. Uz sve to, garantujemo vam i zaštitu vaših ličnih podataka.

 

Srdačno,
Kids Land

Napomena: Provjerite dostupnost proizvoda i u našim maloprodajama u sljedećim gradovima: Podgorica, Nikšić, Bar, Budva, Kotor, Herceg Novi, Igalo, Tivat, Bijelo Polje, Ulcinj. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumijevanju