Alarm

Alarm Šifra: 31.3400000
Kategorija: Bebi alarm
Brend 1: Brevi
82.90€
Cijena je sa uračunatim PDV-om
+ -
OR
Besplatna dostava

za cijelu Crnu Goru za porudžbine preko 16€.

Vrijeme isporuke

2-3 radna dana

067 071 999 Viber

Imate pitanje? Stojimo Vam na raspolaganju svakim radnim danom od 8-16h

kidsland.online@donator.co.me

Pišite nam

Opis proizvoda

Detalji

Brevi Baby Monitor Plus  omogućava udaljeno slušanje zvukova iz dječje sobe.
Sastavljen je od dvije jedinice: roditeljske jedinice i jedinice koja se nalazi u bebinoj sobi
Najveći domet za djelovanje između roditeljske I bebine jedinice je do 300 metara na otvorenom.
Na roditeljskoj jedinici se nalazi svijetleći indikator funkcije monitora, indikator i dugme za kontrolu glasnoće zvuka, indikator dometa, dugme za podešavanje stepena osjetljivosti mikrofona na jedinici za bebe.
Baby monitor plus BREVI sadrži dva kanala komunikacije. Sistem komunikacije omogućava da veza između roditeljske i bebi jedinice bude zaštićena i bez ometanja.

  • Mogućnost dvostrukog napajanja: putem 4 AAA alkalne baterija od 1.5V (nisu uključene) i putem strujnog adaptera (230 V~50 Hz)
  • Dimenzija jednog monitora: 7,2*4*12cm.
  • Uklonjiva kopča za kaiš na alarmu može da se pretvori u držač jedinice
NAČINI PLAĆANJA

 

Plaćanje po prijemu pošiljke (pouzećem)

 

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe izmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod ličnog preuzimanja u našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da kupac nije u mogućnosti preuzeti pošiljku na definisanoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obaviještenje o prispijeću pošiljke.

 

Plaćanja putem kartice

 

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koriste eBay, Amazon i ostale velike web prodavnice. Uz sve to, garantujemo vam i zaštitu vaših ličnih podataka.

 

Srdačno,
Kids Land

Napomena: Provjerite dostupnost proizvoda i u našim maloprodajama u sljedećim gradovima: Podgorica, Nikšić, Bar, Budva, Kotor, Herceg Novi, Igalo, Tivat, Bijelo Polje, Ulcinj. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumijevanju